dimarts, 29 d’abril del 2008

Llibertat Franki!

Ahir al matí, els Mossos d’Esquadra van detenir en Franki, veí de Terrassa, molt conegut en la ciutat vallesana per la seva implicació en moltes lluites populars. La detenció d’en Franki es va produuïr sense haver-ho notificat als advocats i ni tan sols haver fet el tràmit ordinari de la citació prèvia.

Recordem que en Franki no ha deixat mai d’atendre cap requeriment judicial, ni cap citació a comissaria i és per això que cal considerar aquesta detenció i empresonament com un intent d’agafar per sorpresa l’entorn polític d’en Franki i frenar així la resposta popular de suport.

Denunciem per tant, la maniobra del Departament d’Interior que, provocant l’empresonament immediat i sens avís, pretén silenciar un cas que sens dubte acabarà trascendint a l’opinió pública i de la que hauran de donar moltes explicacions: per l’estrip a una bandera espanyola s’ha iniciat un procés que acaba amb un veí de Terrassa a la presó i ni més ni menys que amb una condemna de 2 anys i 7 mesos.

Llibertat Franki!

4 comentaris:

Cromlec ha dit...

Desprès de donar-hi moltes voltes, he decidit llençar-me a la piscina.

Amb el meu criteri humil i amateur, dedicaré aquest bloc a intentar valorar i donar la meva opinió sobre discos i altres referents musicals d’ahir i d’avui.

Espero que us agradi.

http://enclaudefa.blogspot.com/

sònia ha dit...

El poder judicial està totalment contaminat d’idees d’extrema dreta i ple d’elements carregats de tics franquistes...
Que és prou significatiu que la sentencia la va escriure un jutge que va ser jutge militar durant la dictadura!

Visca la democràcia, i moltes lliçons a la resta del món... clar que si!

eva ha dit...

Ara li diem Franki i posem nom a la cara, però de tota la vida ha estat el motivat del megàfon.

Tot el meu suport.

brufus ha dit...

En aquest casos crec que és en un dels pocs que l'actitud de la massa (poble) pot funcionar.

Si centenars de persones es reuneixen i estripen banderes, no se les pot encausar a totes, ni condemnar per 2 anys (és aquesta la pena?).

És molt trist que en el s.XXI en un païs que es diu democràtic i desenvolupats existeixin límits a la llibertat d'expressió, en forma de lleis en defensa dels símbols estatals. La llibertat de pensament, d'expressió i d'actuació haurien d'estar per sobre de símbols, de teles legalment organitzades i pintades.

Jo m'apunto a l'estrip general.