diumenge, 20 d’abril del 2008

De mandra i precintes

Diumenge de poca inspiració i mal de cap. Ben d'hora, després de poques hores de son, sona insistent el despertador, que l'Assemblea de Joves del barri ens ha convidat a fer sonar la gralla a l'acte de Sant Jordi. Un missatge m'alerta que la plaça està plena de policia. Un altre m'informa que la plaça està precintada i que res de res. Dutxa desvetlladora i cap allà, a veure com està el pati. El panorama és del tot surrealista. La plaça precintada amb tot de policia en guàrdia. En un banc, la gent que es disposava a fer l'acte juga amb globus. Paradoxal. D'acord que no s'havia ni demanat permís, però el desplegament em sembla del tot desproporcionat.
Aprofitant que ja estem dempeus i al carrer, ens apropem a Gràcia altre cop després de la festa d'ahir nit. Vuit hores després tornem als seus carrers a la jornada per la llengua d'Endavant. Presentació del llibre Del Sud. El País Valencià al ritme dels Obrint Pas. Bon llibre, altament recomanable i del que en breu en parlaré per aquí. Acaben els valencians, comencen els bastoners de Capellades i Gràcia...i plou. Cap a casa...i mandra. I més mandra.

Ahir a la tarda, en horari infantil i abans de la debacle nacional-blaugrana amb els pericos, vam apropar-nos a l'Ítaca del Poblenou, on el Belda presentava dues cançonetes més. Genial amb les seves versions dels grans clàssics catalans de sempre. Aquí va l'Aquesta nit dels Dr.Calypso.



au, bon començament de setmana!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Wireless, I hope you enjoy. The address is http://wireless-brasil.blogspot.com. A hug.