dijous, 17 d’abril del 2008

2 anys posant la Directa...felicitats!

Aquest divendres la Directa cel·lebra el seu segon aniversari i mirarem de ser-hi. Trobo que és un dels projectes més interessants que s'estan duent a terme avui en dia, tirant endavant tots els processos necessaris per editar un setmanari amb cara i ulls de forma autogestionada i amb l'esforç desinteressat de gran part de la gent que el conforma.
Arrel d'una xerrada de presentació al Casal farà una mica més de 2 anys, quan giraven arreu del territori explicant el projecte amb el suport d'un número 0 gratuït, vaig decidir subscriure-m'hi. Evidentment per l'interès que em despertava un periòdic de vora 30 planes d'informació crítica i sense complexes, però també per donar suport econòmic a un projecte que demanava 1500 subscripcions per a tirar endavant i que encara, dos anys després, va per la meitat.
Així que, a falta de participar directament del projecte, faré difusió dels actes de cel·lebració i t'animaré a tu a omplir la butlleta de subscripció. Perquè mentre projectes com aquest siguin viables, és que encara tot és possible.