dimarts, 11 de març del 2008

camí a Madrid!

Demà ben d'hora faig via cap a Madrid. Hi anem a presentar el disc EsperanSaharaui, a mirar de trobar punts de distribució del disc i ja de pas, aprofitarem per veure els amics que corren per allà i trobar-me amb la família madrilenya (curiosa qüestió aquesta de tenir família per tot arreu!).

Dijous al vespre presentem el disc i Divendres a les 12.30h un servidor estarà a l'escola treballant puntualment com cada dia, així que el tema promet ser ràpid i esperem, intens. La veritat, reconec que sóc víctima dels prejudicis que existeixen sobre Madrid i tot el que això comporta, però alguna cosa em diu que aquests prejudicis hauran desaparegut Divendres. Pinta que la responsable d'aquesta desaparició serà la Irene, anfitriona de luxe gràcies a en Xavi! Des dels temps en què vaig començar a escoltar Habeas Corpus i Hechos Contra el Decoro i conèixer alguns projectes d'allà com els múltiples Laboratorios, que sé que existeix un Madrid autònom i combatiu molt i molt potent, espero comprovar-ho!

I res, vigileu que tot estigui a puesto mínim fins Divendres!

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Alba Danés ha dit...

Bon viatge Pablo!!! I bons campaments també!

Si passeu molt de fred ja sabeu on us podeu venir a refugiar!!

Anònim ha dit...

no es pot dubtar que intens ho ha estat, sense parar i al peu del cano en el poc temps que em stat en terres madrilenyes.
a estat tot un gust compartir amb vos akests dos dies i km es diu no hi ha mal k x bien no venga, ma servit ml x carregar piles i tornar a star en marxa.

amb ganes de coneixer i saber mes akesta realitat k ens envolta.

el pakete k sobrarva jajajajaja
o km preferixis
la pija de sant gervasi

apali un peto