dimarts, 29 de gener del 2008

superant més esglaons

Dijous passat vam superar un nou esglaó en aquesta escala gegant que estem pujant amb l'EsperanSaharaui. Semblava impossible que sense cap tipus de recurs econòmic i sent tan sols tres persones a l'equip motor, aconseguíssim tirar endavant amb un mínim de garantia el projecte. A tot això, vora 10 mesos després d'aquell 21 de Març en què la idea va néixer i començà a prendre forma, es pot dir que podem estar ben orgullosos del que hem aconseguit.

Després d'aconseguir totes les cançons que vora una quarantena de grups ens oferiren i sense les quals el projecte no existiria, després de vendre 1500 exemplars del disc, posar-lo a la venda a bastants punts de diferents ciutats i països arribant fins i tot al llunyà Japó, rebentar de gent l'Auditori de les Corts en la presentació i havent contactat amb gent diversa de vàries comarques que vol presentar la història al seu poble, trobàvem que havíem fet prou soroll però que n'havíem de fer més, era imprescindible fer difusió del projecte i la causa al màxim de llocs possibles.

Heus ací que fa un parell de mesos contactaren amb nosaltres unes periodistes colombianes que treballen per a TeleMadrid oferint-nos de fer un reportatge al voltant del nostre projecte. I d'aquest Dissabte en 15 dies, el següent reportatge arribarà a totes les cases que sintonitzin TeleMadrid.



Ja em direu què us sembla...sigueu crítics!!

I per qualsevol interès al respecte...info@esperansaharaui.org.

2 comentaris:

Alba Danés ha dit...

Uei! felicitats de nou!!!!!

(apa sort que surto pocs segons, quina vergonya!!!)

Fins aquest cap de setmana!!

Esteve ha dit...

Molt bo! felicitats! ens veiem!
i canya!