dimecres, 23 de gener del 2008

No al judici. Can Vies és del barri! (del costat)

Demà matinarem una mica més de l'habitual, agafarem la gralla i mirarem de ser ben d'hora al Passeig Lluís Companys, al davant de l'Audiència Provincial de Barcelona. Allà s'hi farà el judici contra el CSA Can Vies, degut a la demanda presentada per TMB contra el centre social del barri de Sants. Ja veurem si toquem o no, l'important és ser-hi.

Ni que sigui pels cops que hem aprofitat part de la infraestructura que emmagatzema el centre per muntar actes al barri de sobre (el meu), i pels cops que he gaudit dels seus espais en festes i actes, em veig moralment obligat a anar-hi.

A més, crec que tots estem obligats a passar-hi o bé a mostrar el nostre suport incondicional d'alguna manera, per la feina imprescindible que fa per al barri, donant espais per a que la ciutadania s'expressi, contemplant el naixement dins seu d'un fotimer de propostes de diversa índole, allotjant en el seu interior molts somnis i projectes. I perquè tot això s'ha aixecat amb l'esforç diari d'un munt de joves i no tant joves del barri de forma autogestionada, sense cap mena d'ajuda institucional, demostrant que des de la base es poden construïr les alternatives que no dóna, en aquest cas l'Ajuntament, als joves de Sants.

"Ells tenen els calers, van armats fins a les dents" deien els Brams. I la resta el que tenim és l'esforç, la constància, la il·lusió i el compromís. Cadascú dins del seu projecte, a cada poble i a cada barri. Ells tenen els mitjans de comunicació controlats. Nosaltres seguim tenint el mateix, però ja ho deia Al Tall: "Quan més curt ens lliguen, més perill tindran".

Pel que sembla demà un acte-concentració amb actuacions i parlaments de tota mena, enfront dels jutjats, serà la resposta que s'ha preparat per a denunciar la situació.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei mestre ja ens explicaràs com anat. Per cert tens posat un comptador de visites que obre una finetra de publicitat "molt marrana" Si vols quan ens veiem t'explico com posar-te'n una altre que sigui més decent ;)

Roser ha dit...

Esperem que s'aturi i que Can Vies segueixi endavant per molts anys!

Anònim ha dit...

"Ells tenen els calers, van armats fins a les dents" deien els Brams. I la resta el que tenim és l'esforç, la constància, la il·lusió i el compromís.

Quanta raó aquestes paraules...i lluitem pq no no se'ns acabi a nosaltres el que tenim,que sense diners es poden fer moltes coses! Però sense esforç, sense il·lusió, sense ganes,... difícilment es poden tirar projectes endavant!

Vagi bé!