diumenge, 14 de setembre del 2008

diumenge

Deu ser el cansament. Potser les vivències d'aquest intens cap de setmana. Fins i tot podríem dir que la constatació que la rauxa de l'estiu ha d'aturar-se una mica per deixar pas al que hauria de ser ordre i tranquil·litat del curs, fa que estigui com estic.
I en aquest estat irregular i particular, dues cançons no paren de sonar i sonar des que he arribat aquesta tarda a casa.



6 comentaris:

e. ha dit...

mira que creure que viure és indolor...

Anònim ha dit...

Gracies x haver fet un any genial de cau, una mica més especial.

Maria

maria freixas ha dit...

amb la tele i l'ordinador al davant, estic sopant soleta i miro per la finestra i veig una parella sopant a un dels balcons del pis del davant........jo tb estic drexler.....després de dies tant intensos...tot és estrany. Em sento sola coi!!!.....(l'hermi a marxat)

un petonàs

amb el david pensàvem amb un pla alternatiu si obrint pas era inasumible.

tot i que la meva actualització està dedicada a dues dones , dir-te que tb estic molt contenta d'haver-te conegut a tu i el david (un altre dia us el dedico a vosaltres) i com diu l'ire: joder sou tant interessants..........!!! i jo afegeixo sou gent tant sana...que els metges us haurien de receptar!!!

snif snif
que vagi molt bé la tornada a la feina!!

Lara ha dit...

no m'estranya que hagis deixat tanta emprenta entre els teus co-caps...

un petó

Felip ha dit...

Jo això ho anomene "diumenge style". Els diumenges són bajoneros per definició. Gran Drexler!

sònia ha dit...

Aquest ha estat per mi també un cap de setmana ple d'intensitat. Trobar-te en la mateixa situació que altres anys però viure-la, aquest cop, d'una manera especial... amb tot plegat fent un batibull de pensaments, sentiments, emocions, records i ganes d'emprendre nous reptes...

Ànims!;)

(Què maca "Soledad"...)