dimarts, 4 de novembre del 2008

Obama o McCain

Avui és el dia. Obama o McCain. Aquesta és la qüestió.
Cansat estic del bombardeig mediàtic pro-Obama. Si, cert que és un pas que en un país on només fa 40 anys existien lleis que emparaven la segregació racial, és un progrés important que un afroamericà estigui a punt de convertir-se en el president. A partir d'aquí, m'esgarrifa l'exèrcit d'il·lusos que creuen que aquest home canviarà el món (com resa el seu eslògan). I és que tot plegat em recorda una mica al "cambio de talante" ZP envers la duresa de discurs d'en Rajoy. Victòria socialista, maniobra de cara a la galeria traient les tropes de l'Iraq i posant-les a l'Afganistan, ús d'unes formes més simpàtiques...però el fons és el mateix, sempre el mateix. Així doncs, el meu veredicte...ni Obama ni McCain!

Però bé, us deixo amb un que sap de què parla. Heus ací un article (i la segona part) d'en Noam Chomsky parlant de la campanya i la crisi. A gaudir!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei! Per fi dilluns es publica el llibre. Gràcies pels consells i la paciència!!! Una abraçada,
Xavi

pablo ha dit...

...i jo que pensava que anaves a parlar de política nord-americana i a postular-te en aquest combat mediàtic...i va i tan sols fas autobombo...que cabrón. ;)

Ja li dedicarem una entrada sencera, que això de llegir un llibre abans que s'hagi publicat és algo que vull compartir amb tot quisqui!

Salut!