dissabte, 27 de desembre del 2008

ràbia

Gaza ha estat bombardejada salvatgement avui mateix. Israel parla d'atac selectiu en un territori de 360 km2 i un milió i mig d'habitants, i que a més, està entre les zones amb la densitat de població més elevada del planeta. Costa de creure. 200 víctimes de l'atac, passejaven a prop d'un jardí d'infància, un parc de bombers i unes oficines de protecció civil, alguns dels llocs on han impactat els projectils sionistes.
No hi ha prou amb el bloqueig que viu la franja, no hi ha prou amb l'apartheid que es viu a tota Palestina. Tampoc són suficients els checkpoints que han de travessar cada dia milers i milers de palestins ni els enderrocs aleatoris de cases i horts a mans dels soldats israelians, ni el mur de formigó que referma aquest apartheid del segle XXI.

I tot dinant sento ràbia, i em bull la sang.
I mentrestant, dia rere dia, continua la massacre.
I en Castro és l'enemic, com en Chávez i l'Ahmadinejad. I sort en tenim que en Saddam el vam treure, que era un criminal!
I així ens va.

3 comentaris:

Anjo ha dit...

Ey, que es de tu vida?
Ya no comentas nada...
Un abrazo

Alba Danés ha dit...

Fa una setmana la meva tutora (de foto) va marxar cap allà per acabar un reportatge sobre aquesta massacre, espero que el seu treball serveixi per anar obrint ulls i destapant orelles, el silenci no només el practiquen els estats i poderosos sinó que també bona part de la societat civil que en aquests dies ens vestim de "felicitat" aïllant-nos dels nostres propis problemes però també els de la resta del món.

i mentre escric el comentari sento per la ràdio que els atacs aeris continuen, i que els civils morts es conten per centenars...

Molts records Pablo!!
Alba

pablo ha dit...

Ángel, el estado bloqueó mis conexiones con Madrid y no hay manera de contactar...no es nada personal! ;)

Alba...ens veurem aviat, segur. Per cap d'any no, per això. Tinc altres obligacions! jeje Però ja fa massa que no trepitjo Olot i això no pot ser!

Un petó!