dissabte, 17 de gener del 2009

Itzuliko naiz

Mentre continuï la pluja de bombes a Gaza, insuficient serà qualsevol esforç que fem (per gran que sigui), per denunciar la situació que s'hi està vivint. Més de mil morts, bombardejos aleatoris i constants durant 20 dies (i seguint), atacs a la seu de la diplomàcia internacional...i ningú alça massa la veu contra l'estat d'Israel. I encara trobem gent que el defensa i el considera víctima.

Com sempre, en Fermín Muguruza, ens demostra la càrrega política que nodreix la seva trajectòria musical editant amb urgència un videoclip amb imatges de Gaza i de les protestes contra la invasió que dura des dels darrers dies de 2008.

Menció especial mereix el govern de l'estat espanyol, que mentre amb una mà sosté el micròfon que li serveix per criticar l'actuació israeliana, amb l'altra continua traficant amb les armes que han provocat, de moment, més d'un miler de morts. I ningú diu res.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Al llarg del primer semestre de 2008, l'Estat espanyol va facturar 1.551.933 euros en armament al govern hebreu( dels quals un 94% va directe a l'exèrcit). El triple que en tot el 2006 (441.335€), dels quals, a més, només el 36% anava destinat a les Forces Armades isralíes.

Costa no pensar que, d'alguna manera, ens estem beneficiant d'aquesta tragèdia... :S