divendres, 27 de febrer del 2009

dies històrics

Tornant de dalt del Tuc de Mulleres. Novembre 2006.

Ahir al vespre vam acomplir una part del somni. Fent el símil...estaríem més propers al cim. Aquests són uns dies històrics, família!

dimecres, 18 de febrer del 2009

Com pot ser?

Com pot ser que els mitjans de comunicació estatals ens suggereixin per activa i per passiva que Hugo Chávez és un dictador pel fet de convocar un referèndum per decidir si es pot reelegir indefinidament tots els alts càrrecs del govern quan a l'estat que acull tots aquests mitjans (l'espanyol) el màxim responsable de l'estat no és ni escollit per la població i ostenta el càrrec al llarg de tota la seva vida?

dissabte, 14 de febrer del 2009

Def Con Dos

Els reis de la contundència musical, els reis del rap-metal estatal han tornat. Combinant ironia i crítica social com pocs i a parts iguals amb lletres d'alt nivell, tal com han fet sempre al llarg dels seus 9 discos d'estudi publicats i els 20 anys de carrera (amb aturada de 5 anys entre el 99 i el 2004).
Els autors de cançons com Fin de Siglo, Yo quemé el Liceo, El Coche no o Promiscuidad, tornen a la càrrega amb 12 noves cançons, disc que porta per nom "Hipotécate Tu".
I aquí un tast, ara toca ironia de la bona sobre l'ús del gènere masculí en el nostre vocabulari i l'arroba.

dilluns, 9 de febrer del 2009

estampes del barri

Heus ací el que hom es pot trobar, qualsevol matí, passejant per Les Corts. Ja sabeu, compteu-hi!

divendres, 6 de febrer del 2009

Solidaritat! Boicot!

A principis del mes de Gener, els jugadors del Maccabi de Tel Aviv, l'equip de bàsquet més representatiu d'Israel, van desplaçar-se fins a la franja de Gaza a donar suport a les forces armades del seu país, que atacaven en aquell moment sense pietat el poble palestí, provocant, com ja sabem, més de mil morts. Aquí en teniu proves.
Ahir, aquest mateix club i aquests mateixos jugadors, visitaven Barcelona per jugar contra el FCBarcelona en partit de l'Eurolliga i la gent no va deixar passar l'oportunitat de mostrar el seu suport al poble palestí. Allò que no fan els representants polítics ho va fer ahir la gent del carrer, el públic del Palau. Cridant, mostrant banderes i en alguns casos, saltant a la pista i aturant el partit per reclamar el boicot a Israel.
No sé a vosaltres, però a mi els 4 primers minuts d'aquest vídeo em posen la pell de gallina. Per a que després diguin que cal separar esport i política. En fi...



Boicot a Israel!

dimarts, 3 de febrer del 2009

La doble moral

Dijous 5 de Febrer. 19:45h. Palau Blaugrana.
FCBarcelona - Maccabi de Tel Aviv. Eurolliga de bàsquet.
La premsa reflexa, durant els dies previs al partit, les extraordinàries mesures de seguretat per aquest partit, com si algú hagués d'immolar-se demà mateix a la pista del Palau. Res més lluny de la realitat, i és que el darrer partit jugat entre aquests dos equips van succeïr uns greus incidents: un parell de dones van gosar mostrar un parell de banderes palestines enmig d'un pavelló plagat de banderes d'Israel i clar, això no pot ser.
Si defensem Palestina, cal desvincular política i esport. Si defensem Israel, via lliure. Dijous, al Blaugrana estaran prohibides les mostres de suport al poble palestí, que pateix el genocidi més important del segle XXI i que ha patit des d'inicis d'any 4 11-M's com el de Madrid seguits. Però deuen ser morts de segona, els seus assassins no mereixen que ningú els condemni i ningú pot mostrar el seu suport a cap racó del planeta, no fos cas. I el més gros del tema, els governs d'arreu accedeixen a establir aquesta doble moral. Maleïts còmplices hipòcrites.